Etkinlik Yeri

Eğitici, katılımcı ve yardımcı personeller Kastamonu Üniversitesi ana kampüsü içerisinde yer alan Mevlüt Beyribey Konukevi ve Parlayan Yıldız Konukevi’nde kalabileceklerdir. Her iki konukevi bünyesinde üç öğün yemek servisi yapılmaktadır. Düzenleme kurulu, eğitici, katılımcı ve yardımcı personellerin iaşe ihtiyaçlarının konukevleri üzerinden sağlanacağı planlanmaktadır.

16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan “Deprem ve Yeşil Yapılar” projesi Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü’nde düzenlenecektir.

Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Etkinlik 4 gün boyunca 09:00 – 17:45 arası gerçekleştirilecek olup tek salon kullanılacaktır. Kastamonu Üniversitesi Teknokent İnebolu Konferans Salonu’nda düzenlenecek eğitim Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan “COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’deki kurallara hassasiyetle dikkat edilecek olup eğitim düzeni buna göre organize edilecektir.

Eğitimin uygulamalı dersleri, katılımcılar için hazırlanan ve Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Kütüphanesinde bulunan özel çalışma salonlarında gerçekleştirilecektir. Ayıca uygulama eğitimleri Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü laboratuvarlarında gerçekleştirilecektir. Bahse konu çalışma odası ve laboratuvarların görselleri şekilde verilmiştir.